Ca în fiecare an, pregătim pentru Crăciun câteva deserturi și dulciuri care să completeze mesele de sărbătoare sau cadourile pentru cei dragi.
Dulciurile din meniul de Crăciun pot fi comandate toată luna, pe e-mail, la comenzi[@]cookiejar[.]ro sau la telefon (0751)558578 până pe 19 decembrie, ultima zi de ridicare a acestora, de la atelierul nostru, fiind 24 decembrie.

Tort Caramelissimo

Anul acesta, tortul special de Crăciun este un tort cu blat cu cacao, mousse de ciocolată cu lapte și pralină și un delicios sos de caramel sărat. Atmosfera crăciunească este completată de glazura din cremă de unt cu bezea elvetiană și cremă de biscuiți speculoos, cu decorațiuni din turtă dulce.

150 de lei/kg, diametrul minim de 16 cm – aprox 1.7 kg

Tiramisu

Pișcoturi îmbibate în cafea cu un strop de cremă de whiskey, cremă mătăsoasă cu mascarpone și un strat catifelat de cacao.

55 de lei, aprox 500 g

Chec cu merișoare și fistic

Un chec de sărbătoare cu zahăr brun, portocală, merișoare, marmorat cu fistic și glazurat în ciocolată albă cu nuci.

95 de lei/kg

Gramaje disponibile – aprox 650 g și aprox 1.3 kg.

Cozonac

Cozonac tradițional cu nucă și cacao, pregătit în număr mic pentru că facem totul așa cum facem acasă, de la ingredinetele bune la răbdarea de a urma toți pașii pentru a obține un cozonac desăvârșit.

 70 de lei, aprox 1 kg,

Turtă dulce

Aromată cu ingrediente care fac iarna să pară mai călduroasă – zahăr brun, portocală, scorțișoară, nucșoară și puțin ghimbir. Decorată colorat sau simplă, de prins în brad sau de pus la borcan și savurat oricând, turta noastră dulce este la mare căutare în fiecare an.

Simplă, diverse forme – 55 de lei/kg

Icing alb – 70 de lei/kg

Glazură colorată – în functie de mărime și complexitate – de la 9 lei/bucată

Căsuță de turtă dulce – înălțime aprox 20 de cm, 150 de lei/buc

Goodie box 1

Cutie cu cateva din preferatele noastre de sezon – ciocolata de casa, fursecuri cu ciocolata si alune de padure, sablees cu ciocolata si portocala, macarons, fursecuri cu migdale, fursecuri cu nuca, brownie cu nuca, cupcakes cu caramel si turta dulce.

185 de lei

Goodie box 2

Cutie cu cozonac, fursecuri cu nucă, ciocolată de casă, fursecuri cu migdale și turtă dulce.

150 de lei