Ca în fiecare an, pregătim pentru Crăciun câteva deserturi și dulciuri care să completeze mesele de sărbătoare sau cadourile pentru cei dragi.
Dulciurile din meniul de Crăciun pot fi comandate pe e-mail, la comenzi[@]cookiejar[.]ro până pe 18 decembrie, ultima zi de ridicare a acestora, de la atelierul nostru, fiind 24 decembrie.

Tort Crăciun

Tortul special de Crăciun este un tort cu blat cu cacao, mousse de ciocolată cu lapte cu nuci caramelizate și mousse de vișine. Atmosfera crăciunească este completată de glazura din cremă de unt cu bezea elvetiană și cremă de biscuiți speculoos, cu decorațiuni din turtă dulce.

160 de lei/kg, diametrul minim de 16 cm – aprox 1.7 kg

Chec cu merișoare și fistic

Un chec de sărbătoare cu zahăr brun, portocală, merișoare, marmorat cu fistic și glazurat în ciocolată albă cu nuci.

105 de lei/kg

Gramaje disponibile – aprox 650 g și aprox 1.3 kg.

Cozonac

Cozonac tradițional cu nucă și cacao, pregătit în număr mic pentru că facem totul așa cum facem acasă, de la ingredinetele bune la răbdarea de a urma toți pașii pentru a obține un cozonac desăvârșit.

 95 de lei, aprox 1 kg,

Turtă dulce

Aromată cu ingrediente care fac iarna să pară mai călduroasă – zahăr brun, portocală, scorțișoară, nucșoară și puțin ghimbir. Decorată colorat sau simplă, de prins în brad sau de pus la borcan și savurat oricând, turta noastră dulce este la mare căutare în fiecare an.

Simplă, diverse forme – 65 de lei/kg

Icing alb – 90 de lei/kg

Glazură colorată – în functie de mărime și complexitate – de la 12 lei/bucată

Goodie box 

Cutie cu cozonac cu nuca, fursecuri cu nucă, ciocolată de casă, fursecuri cu unt si migdale și turtă dulce.

200 de lei