Cookie Blog
Tortul si urarile
Pai cum era sa se termine 2011 si sa nu va las cu ceva delicios, un proiect cu care sa incepeti 2012, poate, si
De sezon
Azi am incheiat un an de munca de-a dreptul halucinant, iar despre decembrie nici nu stiu cand a trecut… Nu mi-e foarte clar ce am facut intre 1
Joffre, prajitura cu iz interbelic si aroma de nostalgie
Pentru primul 1 Decembrie pe care eu si blogul meu il sarbatoream impreuna m-am gandit ca ar fi frumos din partea mea sa fac un
Un sfert de ora de intuneric
In seara asta, timp de aproape 15 minute am purtat o esarfa neagra peste ochi ca sa “vad” cum e sa nu vezi. Observand ca
Colectia de toamna
In ultimele doua luni, am mai adunat la colectie niste torturi haioase si pentru ca ma tot intreaba lumea de ele, iata-le in sfarsit pe
La tarte du feignant
M-am gandit ca daca zic tarta lenesului in franceza suna mai degraba sofisticat (fata de adevarul total lipsit de eleganta). Eu aveam o datorie morala fata de cei
to Marriott, with love
Toamna/anul asta am/avut o serie de zile in care mi se parea ca n-o sa termin niciodata ce am de facut. Cum bifez ceva apar
Cina si film(e) la Loft
Sunt rusinos de in urma cu povesti despre doua iesiri foarte simpatice cu grupul meu favorit de foodies. Incep, in ordine cronologica, cu cina de la Loft,
Fursecuri cu nuci si cuisoare
Acum doua saptamani, in aceeasi zi in care m-am intors de la Londra, am ajuns la tara, un loc care mi se pare din ce in
Un tort generos
Acum mai bine de o luna, prietena mea, Anca, m-a rugat sa pun link-ul, pe care poate l-ati vazut in stanga, catre Fundatia Sf. Dimitrie,
Din nou la Londra
Iar am fost la Londra cu treaba ceea ce a inseamnat ca a trebuit sa imi dramuiesc foarte bine timpul liber astfel incat sa ajung
Clafoutis cu smochine coapte in ouzo si miere
Stiu putine persoane carora le place ouzo si daca va aflati in categoria asta (in care ma aflu si eu, de altfel) sa nu va