Cookie Blog

Tort cu zmeura si fistic
Totul a inceput cu primele “torturi iepuresti” executate cu ocazia unui mare eveniment in vecini. By now, sunt sigura ca ati vazut ispravile care au

Conversatie iepureasca de sezon
Iepure mov 1: Daca mai vad o poza cu mine, oua, flori si urari, va sparg pe toti! Si apoi va dau in judecata pentru

Biscuiti cu ciocolata si caju
Asta iarna, in valtoarea alba care a cuprins Bucurestiul si care parea ca nu mai pleaca (iar acum zici ca nici n-a fost) pe mine

Intoarcerea fursecului ratacitor
Hmmm… ce-am mai tras de ceaiul ala, pana s-a facut primavara :D! N-as putea sa explic ce s-a intamplat (sau as putea dar n-ar interesa

Chai latte
Tin minte si acum ora de engleza din liceu in care doamna profesoara Simona Costea (the best teacher in the world, careia ii datorez toate

Intrerupem programul obisnuit…
Intrerupem programul obisnuit ca sa va rog ceva :D. Am inscris borcanul intr-un concurs: Gala Blog Gourmet. Sunt cam in intarzierea ca uitasem de inscriere

Rulada cu migdale, mascarpone si piersici
Cand am vazut poza asta mi-a venit sa botez rulada cu un nume siropos ca “vis de iarna” dar apoi mi-am amintit ca iarna asta

Ce fac in timpul liber
Paul: Care timp liber?! Anca: Ala de dupa munca oficiala… Cookie Jar: Adica ce vrei sa spui, ca eu sunt clandestin?! Lasand gluma la o

Poveste intarziata de Craciun
Toata zapada asta m-a facut sa ma gandesc cu ciuda la zilele de primavara pe care le-am avut de Craciun, din punct de vedere meteo.

Profiterol fistichiu
Oare numai eu aveam impresia ca profiterolul e un neam de inghetata? Mi-l amintesc mereu, pe meniul tuturor cofetariilor (cele de pe timpuri), langa sau

Bolul perfect si supa englezeasca
Vine un moment in viata unui om in care cum intra intr-un magazin de decoratiuni interioare incepe de scaneaza dupa inca o farfurie alba si

Un an in borcan
Azi e exact un an de cand m-am lansat la apa cu Cookie Jar si am zis ca ar fi frumos si rotund sa sarbatorim