Blog / Cofetar in Tara Minunilor

Cofetar in Tara Minunilor

Poate v-ati intrebat ce am mai facut de la crumble-ul ala cu prune. Sau poate nu, dar eu va zic oricum, ca de asta am blog :D. Pai am decorat de m-au durut degetele si doua zile n-am mai vrut sa ma ating de nimic. Saptamana trecuta se prea poate sa fi fost cea mai aglomerata din an pentru mine si am asteptat-o cu un amestec de nerabadare si teama, un mix de sentimente pe care l-am mai avut anul trecut in preajma Craciunului, cand am facut cele 1600 de cupcakes decorate individual. Poate nu e tocmai o coincidenta ca “vinovatii” de data asta au fost tot fetele de la New Age Media care vin numai cu idei care mai de care mai colorate (nici nu e de mirare avand in vedere ca toata ziua sunt inconjurate de campanii, afise sau chiar personaje – de carton, plastic sau plus, dupa caz – din cele mai noi filme).

Ei, de data asta ocazia cu care ne-am reunit iar fortele creative a fost petrecerea lor de 5 ani cu tema Alice in Tara Minunilor, cu infuzii serioase din filmul lui Tim Burton. Eu m-am ocupat de aprovizionarea mesei cu dulciuri fel de fel

Cofetar in Tara Minunilor 1
Photo Credits Doru Oprisan Photography – www.doruoprisan.com

 

Cofetar in Tara Minunilor 2
Photo Credits Doru Oprisan Photography – www.doruoprisan.com
Cofetar in Tara Minunilor 3
Photo Credits Doru Oprisan Photography – www.doruoprisan.com

Si de un tort la care sa fi tot lucrat vreo saptamana si care a iesit exact cum mi-am imaginat. Povestea in sine si filmul lui Tim Burton sunt atat de pline de elemente pe care le poti reprezenta pe un tort incat a fost greu sa ma opresc din adaugat decoratiuni, dar sfantul deadline a facut asta pentru mine si la un moment dat chiar a trebuit sa ma opresc si sa duc tortul la petrecerea oamenilor, desi tentatia a fost mare sa il opresc pentru mine (macar pe palarier :))

Ei si dupa ce am plecat din Tara Minunilor nu am avut timp sa ma imi trag sufletul ca am mai facut un roi de fluturi pentru niste cupcakes si pentru un mini tort pentru un botez

Niste hipopotami haiosi si iarasi sute de prajiturele pentru o nunta  foarte colorata cu o tema ultra simpatica

Cofetar in Tara Minunilor 10
cu aranjamente florale si recuzita Maison Dadoo

Si un tort pentru o aniversare cum putini dintre noi au ocazia sa sarbatoreasca – 50 de ani de casatorie. Cele 6 matrioshki de pe tort simbolizeaza cate o generatie din familia cuplului sarbatorit si se leaga de afinitatile lor cu limba si cultura rusa. Pe langa ocazia absolut speciala pentru care a fost facut mai sunt niste mici coincidente care fac toata intamplarea si mai simpatica pentru mine (de  fix azi incolo eu si Paul mai avem exact 48 de ani pana la un tort similar iar Paul este rus lipovean).

Cofetar in Tara Minunilor 11

De azi sunt din nou pe metereze pentru ca ma asteapata iar curcubeuri de fluturi si niste personaje Disney :).