Blog / Cus cus cu rodie, kiwi si miere

Cus cus cu rodie, kiwi si miere

Cus cus cu rodie, kiwi si miere 1

Cus cusul e folosit mai mult ca fel principal si mai rar la desert dar tocmai pentru ca e gata in cateva minute e perfect pentru un desert cu fructe (sau chiar ca mic dejun).

4 linguri de cus cus (din cel fin) le-am lasat la inmuiat 10 minute intr-o cana de lapte fierbinte (as in fiert). Dupa 10 minute am pus cus cusul pe foc si l-am mai invartit 2-3 minute pana a absorbit tot laptele. 

Cus cus cu rodie, kiwi si miere 2

Intre timp mi-am facut de lucru cu o jumatate de rodie (care se gaseste in mai toate supermarketurile acum) si care ar fi un fruct minunat daca nu ar trebui sa scoti bob cu bob din el :). Am mai curatat si un kiwi copt si l-am taiat cubulete.

Dupa ce s-a racit, am amestecat cus cusul cu o lingura de miere si apoi am pus straturi de fructe si cus cus in doua pahare de martini (ca si asa nu faceam altceva cu ele). La fiecare strat am adaugat o lingurita de miere peste fructe. Daca vi se pare ca s-a intarit prea tare cus cusul, mai adaugati putin lapte.

Cus cus cu rodie, kiwi si miere 4 Cus cus cu rodie, kiwi si miere 5 Cus cus cu rodie, kiwi si miere 6 Cus cus cu rodie, kiwi si miere 7