Blog / Pasca

Pasca

In ultimele 6 luni toate pregatirile mele de sarbatori au inceput cu 2 luni inainte: prin noiembrie faceam cozonaci de Craciun, in ianuarie faceam planuri de 8 martie si prin februarie ma imprieteneam cu iepurii si faceam Pasca.

Asta nu inseamna ca in ajun de Craciun nu eram prin magazine in cautare de cadouri sau ca azi va scriu stand linistita la o cafea iar ouale mele sunt vopsite, drobul facut si pasca la cuptor. Singurul avantaj la a intra prematur in pregatiri e ca te bucuri cumva de atmosfera de sarbatoare de doua ori :). Si ca am mancat Pasca de doua ori :D. Pentru mine, Pasca e dulce si cu multa umplutura si era nelipsita la masa de Paste (e drept, venea insotita de ruda ei mai saraca, cu branza de burduf, insa eu n-aveam ochi decat pentru cea dulce). Asa ca asta e reteta mea favorita – putin aluat de cozonac, muuuuulta branza si niste stafide aruncate la nimereala.

Va las ca mai am multe de pregatit asa ca va doresc ce-mi doresc si mie: mult spor si Sarbatori Fericite!

Reteta detaliata o gasiti pe site-ul Lidl aici.